Moppesæt

Hos Rengros kan du finde forskellige moppesæt af høj kvalitet og i vidt forskellige størrelser, som kan bruges af dig, der har et stort behov for at vaske de hårde gulve eller fliser manuelt. Her kan du få alt, hvad du skal bruge til den daglige gulvrengøring, uanset om du arbejder professionelt med rengøring eller søger det bedste udstyr og rengøringsartikler til at vaske gulv og gøre rent med derhjemme. 

Vores brede udvalg af gulvmoppesæt giver dig mulighed for at købe et sæt med moppe og spand, som har en holdbar kvalitet, og som giver dig en nem rengøring, når det handler om gulvvask på den traditionelle måde.

14 varer

Faldende orden
pr. side

Gulvmoppe og gulvspand i ét samlet sæt

Her er der forskellige muligheder at vælge mellem, så du har de bedste forudsætninger for at få det rengøringsudstyr, der passer til dit behov. Se for eksempel vores smarte moppe med skaft med indbygget sprayfunktion, som eliminerer behovet for at bære spande rundt, da sæbeblandingen kan transporteres direkte i skaftet på din gulvmoppe. Vi har også forskellige spande med hjul, som er et særligt oplagt valg til dig, der skal vaske gulv over et større areal. For med en gulvspand med hjul minimerer du behovet for at belaste din ryg unødigt, hver gang du skal flytte din spand.


Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg

Hos Rengros er vi altid til rådighed med personlig vejledning og rådgivning, det giver dig mulighed for at træffe det perfekte valg. Vi er nemlig ikke blot en webshop – vi er en fysisk butik, som du også har mulighed for at besøge for at se nærmere på det rengøringsudstyr og de rengøringsartikler, vi har på lager. Ellers er du meget velkommen til at ringe til os inden for vores åbningstider for at få vores anbefalinger til det, der vil fungere bedst for dig. For det er ikke nødvendigvis den dyre løsning, der er bedst til alle behov. 

Måske har du i virkeligheden mest brug for en simpel men robust moppe og gulvspand til kort proces med rengøringen, som ikke fylder meget i opbevaringen. Vi bestræber os på at have effektive løsninger til bekæmpelse af snavs, der passer til alle, der gerne vil klare rengøringen med det bedste resultat. Det gælder selv, når det drejer sig om mopper og spande.


Flere smarte løsninger til det professionelle behov

Har du mange opgaver med gulvvask, kan det godt betale sig at vælge en gulvspand, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Her kan du for eksempel købe en spand med hjul til større gulve eller mange forskellige opgaver med gulvvask i løbet af en normal arbejdsdag eller arbejdsuge. Den kommer med separate spande, som giver dig mulighed for at holde det beskidte vand og det rene vand med sæbe adskilt i hver sin gulvspand. 

Endelig er der også en integreret presse til moppen, som giver dig mulighed for at vride din moppe for vand direkte i din spand med et minimum af kræfter. Det er en stor fordel for dig, som skal udføre den manuelle proces jævnligt, da det naturligvis minimerer risikoen for, at du får skader eller overbelaster din krop gennem brugen af moppe og spand.


Se også vores maskinelle alternativer til det klassiske moppesæt

Har du lyst til eller behov for at opgradere dit udstyr til gulvvask, så har vi også et bredt udvalg af maskiner til gulvvask. De gør med stor sandsynlighed dit arbejde endnu lettere – uden at det går ud over renligheden i dit arbejde. I mange henseender vil en maskine endda være mere effektiv end en gulvklud på et skaft, selvom det ofte giver rigtigt god ide stadig at have begge dele til rådighed. På den måde kan du både klare mindre og større opgaver på den måde, der giver bedst mening for dig.

Klik dig ind på det enkelte produkt eller sæt her i oversigten for at få detaljeret information om hvert produkts funktioner og anvendelsesmuligheder. Og husk, at du også finder alt i sæbe, rengøringsvogne og andet relateret tilbehør i vores butik, som giver en rengøringsoplevelse med kvalitet hver eneste gang.