Fladmopper med lommer

Vi fører et bredt udvalg af mopper med lommer, som består af forskellige typer materialer. Dit behov, størrelse på lokale samt typen af gulv/overflade dikterer, hvilken type moppe du skal vælge. Er du i tvivl om hvilken moppe, der matcher dine behov, så står vi altid klar med professionel vejledning. Hos Rengros vil vi nemlig altid gerne være behjælpelige med at sikre, at du får det udstyr og de stærke rengøringsmidler til rengøring, der giver dig det optimale resultat.

16 varer

Faldende orden
pr. side

Køb fladmoppen, der fungerer bedst for dig og dine rengøringsopgaver

Hos Rengros ved vi, at det bedste resultat med rengøringen fås ved at vælge det bedste udstyr til den pågældende opgave. Derfor er udvalget af fladmopper i vores butik og i vores webshop også temmelig omfattende. Her kan du købe en professionel fladmoppe til at fjerne genstridigt snavs på hårde gulve, mens du holder en ergonomisk arbejdsstilling – et must til de krævende opgaver. Med en fladmoppe med lommer får du desuden også en arbejdsmæssig gevinst i, at de forskellige mopper med mikrofiber eller mopgarn i bomuld mv. er lette at sætte på i en fart, så din rengøring bliver så ubesværet som muligt.

I vores udvalg finder du moppen fra nogle af de mest kendte mærker inden for området. Det gælder for eksempel de anerkendte modeller fra Vileda. Her er der blandt andet mulighed for at vælge modeller, hvor kluden let kan maskinvaskes, samt modeller med mikrofiberklud til effektiv opsamling af de støvpartikler, som uundgåeligt samles på gulvet. Du kan naturligvis læse flere specifikationer om det enkelte produkter ved at klikke på fladmoppen, du er interesseret i, på oversigten ovenfor.


Køb alt til rengøring med fladmoppe hos Rengros

Vi stræber efter at være din one-stop-shop, når det kommer til alle former for rengøring. Det gælder uanset, om du er professionel inden for rengøringsbranchen eller privatperson. Derfor finder du også alt tilbehør, som du skal bruge til din fladmoppe; spand, rengøringsmiddel, skaft og så videre til at lette din rengøring af hårde gulve.  Alle vores produkter er valgt ud fra, at de skal gøre den daglige rengøring så effektiv som muligt med holdbart udstyr, der skåner kroppen – det gælder således også, når det kommer til fladmoppen. Vi sender med moppen og dine øvrige varer med en hurtigt leveringstid på 1-3 hverdage.