Protox Hysan, afrensning af skimmel og bakterievækst

Pris fra: Pris Fra: 175,20 kr

1075, 1071, 1073-1

Lagerstatus: På lager


Protox Hysan

* Påkrævede felter

Pris fra: Pris Fra: 175,20 kr
Stk.

ProtoxHysan, afrensning af skimmel og bakterievækst


Hysan® er et specialmiddel til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp, og er designet til at kunne påføres som traditionelt afvaskningsmiddel. Herudover er Hysan® ligeledes et effektivt lugtsaneringsmiddel, der kan anvendes til afvaskning eller til tågesprøjtning af utilgængelige hulrum.  


Hysan® er også et effektivt middel mod alle former for bakterier og virus. Det kan eksempelvis anvendes i forbindelse med skybrudsskader med opstigende E.Coli inficeret kloakvand, desinfektion efter døde dyr/mennesker, desinfektion efter dueekskrementer, legionella, listeria, fugleinfluenza virus, newcastle virus m.fl. Hysan® er et bredspektret desinfektionsprodukt, der som følge af den specielle sammensætning automatisk aktiveres ved kontakt med skimmelsvamp og bakterier. Ved anvendelse med tågesprøjtning har Hysan® en desinficerende effekt på luftbårne skimmelsvampsporer, bakterier og virus samtidig med den lugtsanerende effekt. 


Hysan® efterlader ingen sundhedsskadelige kemiske rester på den behandlede overflade, og der er derfor ingen begrænsning på det behandlede areals størrelse. 


Skimmelsvamp


Er der opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, afvaskes den angrebne overflade med Hysan®. Er der risiko for at det afrensede område igen opfugtes, kan det anbefales, at der forebygges mod fornyet skimmelvækst med ProtoxSkimmel  • Størrelser: 500 ml. m/ spray, 2,5 ltr. & 5 ltr.