Mundstykker

Hos Rengros finder du det rigtige mundstykke til din støvsuger. For vi har altid et stort udvalg af forskellige mundstykker, der passer til at fjerne snavs og støv på forskellige typer gulv og andre steder. 

Varer 1-36 af 54

Faldende orden
Side
pr. side

Find de mundstykker, der passer til din støvsuger og dine gulve

Vi har universelle mundstykker, der passer til de fleste almindelige støvsugere. Du kan altid klikke dig ind på det enkelte produkt for at læse mere om størrelse og funktion – og er der noget, du bliver i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning. 


Bredt udvalg af forskellige mundstykker til støvsuger

Støvsugeren er en essentiel del af rengøringsarsenalet for de fleste mennesker. Det gælder uanset, om du er professionel i regøringsbranchen eller privatperson. Men den bliver først rigtigt god, når du har alle de mundstykker, der skal til for at løse alle dine rengøringsopgaver bedst muligt. De fleste støvsugere bliver i dag leveret med en eller anden form for kombi-mundstykke, som gør, at du både kan støvsuge tæpper, fliser og hårde gulve som udgangspunkt. Her kan du se nogle af de øvrige mundstykker til støvsugere, du ellers kan finde i vores sortiment, som kan hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat hurtigere:  

  • Almindelige kombi-mundstykke som reservedele til din støvsuger
  • Møbelmundstykke til nænsom rengøring af møbler i læder og tekstil
  • Børstemundstykke med roterende børster for mere dybtgående rengøring
  • Fugemundstykke til effektiv støvsugning der, hvor det almindelige støvsugermundstykke har svært ved at komme til
  • Roterende børste til hår, hvis du har kæledyr, der fælder meget

Som du kan se, er udvalget af mundstykker til at gøre rengøringen mere effektiv i bestemte situationer temmelig omfattende, og hos Rengros har vi alt det, du skal bruge både til de hårde gulve, radiatorer, møbler, gulvtæpper, bilen, persienner, trægulve og alt, hvad du ellers kan forestille dig.


Vælg et børstemundstykke til de fine hårde gulve

Hvis du har særligt sarte trægulve, parketgulve eller blanke gulve, som du er bange for at komme til at ridse med støvsugeren, kan det være en god ide at vælge et mundstykke, hvor børsterne ikke er så hårde. Vi har mange forskellige børster at vælge imellem, så du kan få den perfekte balance mellem effektivitet og beskyttelse, der sørger for, at dine overflader ikke går i stykker eller tager synlig skade. Derfor finder du også flere mundstykker, der er udstyret med en praktisk stødkant, så du heller ikke forårsager skade, når du kommer til at støde mundstykket mod væggen eller listerne langs gulvet. 


Sørg for at have et fugemundstykke til de steder, der er svære at komme til

Til de smalle steder kan du være yderst praktisk med et såkaldt fugemundstykke, som gør, at du bedre kan støvsuge og kommer til at fjerne støv og snavs der, hvor et større børstemundstykke for eksempel ikke kan komme til. Der gælder for eksempel mellem puderne i dine lædermøbler, i sofaen, på hylder, i vindueskarme eller i bilen, hvor der ofte er mange kringelkroge og smalle passager.  

 

Vi har altid lige det, du skal bruge til at gøre rent bedst muligt

Ud over at du kan være sikker på at finde det rigtige støvsugermundstykke til forskellige formål i vores webshop, kan du også finde alle andre reservedele og relateret tilbehør i vores webshop. Det kan for eksempel være en ny støvsugerslange, teleskoprør, støvsugerposer eller specielle reservedele og tilbehørssæt til industristøvsugere m.m. 

Hos Rengros vil vi gerne give dig mulighed for at købe de rengøringsartikler, der passer bedst til dine behov – og derfor har vi et meget omfattende udvalg online. Har du problemer med at finde lige det, du mangler, eller har du spørgsmål til, hvad der mon er det rigtige møbelmundstykke, der er det rigtige at vælge i din situation, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os nemlig altid på at yde en god personlig service til dig, der søger vejledning i at gøre rengøringen så let og så effektiv som muligt.