Håndstøvsuger

Med en håndstøvsuger kommer du hurtigt af med støv, krummer eller andet småt, der er svært at samle op, uden at du skal have den store, almindelige støvsuger frem. Tag et kig på vores udvalg og find den perfekte håndholdte støvsuger her til dit behov.

3 varer

Faldende orden
pr. side

En lille støvsuger med stor anvendelighed

Håndholdte støvsugere er praktiske af flere årsager og har mange anvendelsesmuligheder. For det første er en håndholdt støvsuger ikke særlig tung sammenlignet med den traditionelle støvsuger, der findes i de fleste hjem. Så den er nem og hurtig at finde frem, hvis behovet for en lille, men effektiv støvsugning, skulle opstå. Dernæst er den perfekt til at have med på farten, hvis du skal en tur i sommerhuset, støvsuge gulvet i kolonihaven eller på båden. I bilen kan den også anvendes, da dens størrelse gør det nemt at bruge den rundt om og under sæderne, så du kan nå de områder, der er svære at komme til med den traditionelle støvsuger. 


Her kan en håndstøvsuger være til hjælp

Her kommer et lille udpluk af de situationer, hvor mange håndstøvsugere virkelig kommer til deres ret:

  • Hvis du har brændeovn, er en håndstøvsuger eminent at have i nærheden. Små stykker træ, aske og andet støv fra ovnen fjernes i et snuptag med en håndstøvsuger og du undgår at skidtet spredes til resten af huset. Til rengøring af brændeovnen kan håndstøvsugeren også være behjælpelig.
  • Har du en eller flere katte, er det en god hjælp med en håndstøvsuger, når de små har været i kattebakken og slæber lidt grus med ud.
  • I bilen er en håndstøvsuger lidt af en gave, da den nemt kommer rundt uden at der er bøvl med ledninger og lange slanger. Du kan nemt og hurtigt få gjort rent under og på sæderne samt bagagerummet med en håndstøvsuger.
  • I værkstedet eller garagen er det oplagt med en håndstøvsuger til at tage sig af snavset løbende, så du ikke skal feje alt for meget, når du har løst din opgave. 
  • Har du kreative projekter, eventuelt sammen med børn, kan en håndstøvsuger være behjælpelig til flere ting. Nørkler du med papir og karton, kan små stykker hurtigt sprede sig rundt om i huset, medmindre du får det fanget med din håndstøvsuger.
  • I køkkenet kan det være en stor hjælp med en håndstøvsuger, hvis du for eksempel spilder mel, gryn og lignende. Med en håndstøvsuger er det hurtigt væk igen og du behøver ikke afbryde madlavningen i længere tid, fordi du skal finde den almindelige støvsuger frem.
  • Er der børn i huset, kan de også få glæde af en håndstøvsuger. Det er en god måde at lære ungerne at støvsuge på, da de med få instrukser selv kan anvende en håndstøvsuger. Bliver der for eksempel tabt nogle perler på gulvet, kan håndstøvsugeren let suge dem op uden at alle skal kravle rundt på gulvet. Sørg for at den er tømt for snavs inden og lad børnene selv bruge maskinen - så kan legen hurtigt fortsætte igen.
  • Har man kæledyr, der fælder, er en håndstøvsuger et godt supplement til den almindelige støvsugning. Det er nemt og effektivt at tage håndstøvsugeren og give sofaen en omgang, hvis en firbenet ven har fået sig en lur og efterladt hundehår og pels i møblerne.
  • Lofter, kroge og hjørner, som den almindelige støvsuger ikke kan nå, får kamp til stregen med en håndstøvsuger. Den lille, kompakte maskine smutter nemt ind under, rundt om eller op over steder, der normalt ville være vanskelige at få gjort rent. Dette er også en stor hjælp, hvis man har allergikere i husstanden, da deres livskvalitet kan højnes i et renere miljø.
  • De fleste håndstøvsugere fås med forskellige hoveder, så de fleste opgaver kan løses effektivt. Der er kort sagt mange forskellige muligheder for at anvende en håndstøvsuger – prøv selv og du vil ikke blive skuffet. 


En kraftfuld “lillebror” til den store støvsuger

En håndstøvsuger kan være et godt supplement til en almindelig støvsuger. Det er selvsagt ikke den, du skal have fat i, når hele matriklen skal støvsuges, men den er mindre besværlig end den almindelige støvsuger, til de situationer, hvor der kræves mere end en kost og et fejeblad. Du henter den bare i skabet eller tager den ud af laderen på væggen, trykker tænd og så er du i gang. Det kan være at et af husets børn har haft sko på indenfor med jord under, der er måske tabt en håndfuld kiks eller at hunden har rystet sand af pelsen i entreen. Det hele er hurtigt fjernet med en håndstøvsuger.  


Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til valg af håndstøvsuger

Hos Rengros sidder vi klar til at hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning, når det kommer til valg af en håndholdt støvsuger. Vi går aldrig ned på kvaliteten af vores produkter, så du kan trygt bestille hos os og forvente det bedste produkt. Vi har for øvrigt fri fragt, når du køber for over 799 kr og så går der kun 1-3 dage fra at du har afgivet din bestilling, til du står med din håndholdte støvsuger i hånden. Det bliver ikke nemmere. 

Skulle du have spørgsmål til en bestemt type håndstøvsuger, ønsker du at vi hjælper dig med at få overblik over vores produkter og deres anvendelsesmuligheder eller andre af vores relaterede produkter – eller ønsker du hjælp til at finde netop det produkt, der er den bedste løsning for dig og dit behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 13 51 50. 

Vi sidder klar til at guide dig, så du får det mest optimale produkt i hænderne. Er du interesseret i at komme ud og se vores produkter, så du bedst kan vælge støvsugeren, der giver dig størst værdi, er du meget velkommen i vores butik på Håndværkervej 1, 9000 Aalborg indenfor vores åbningstider, som du finder her på siden.