Industristøvsuger

Mange større virksomheder har brug for rengøringsmaskiner og støvsugere der er gearet til professionelt brug. Her på siden kan du se udvalget hos Rengros. Vi har industristøvsugere fra Ronda, Ghibli og Nilfisk i alle tænkelige størrelser. Du kan derfor også finde produkter til både den mindre virksomhed, eller til den større.

Har du brug for hjælp til valg af industristøvsuger?

Så er du velkommen til at besøge os i butikken eller kontakte os på 98 13 51 50 / info@rengros.dk

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Industristøvsugere til professionelle

Hos Rengros har vi solgt industristøvsugere, rengøringsudstyr og rengøringsmaskiner til professionelle i mange år. Derudover har vi 25+ års erfaring fra rengøringsbranchen, så vi kender og forstår behovet hos professionelle rengøringsfolk. Det afspejler sig også i vores udvalg af industristøvsugere, hvor vi lægger vægt på at have et varieret udvalg, i forskellige prisklasser, således at vi kan tilbyde industristøvsugere der passer til ethvert behov.

Find et godt industristøvsuger tilbud hos Rengros

Selv om vi altid har meget konkurrencedygtige priser på vores industristøvsugere, så kan du ofte finde et ekstra skarpt industristøvsuger tilbud hos os. Det betyder, at alle kan være med på priserne, og dermed kan anskaffe sig en billig industristøvsuger i en overkommelig prisklasse. Har man en mindre virksomhed, så er midlerne ofte begrænsede, og derfor gør vi altid vores bedste for at kunne tilbyde et eller flere industristøvsuger tilbud på de mindre modeller.

Nilfisk industristøvsuger og modeller fra flere andre mærker

Når vi taler rengøringsmaskiner og industristøvsugere, så er Nilfisk et at de mere prominente mærker. De fleste af os kender den danske virksomhed, især i forbindelse med både støvsugere til private hjem og industristøvsugere, da Nilfisk har udviklet og fremstillet støvsugere i mere end 100 år. Derfor vil det for mange være et trygt valg, at købe en Nilfisk industristøvsuger.

Vi fører dog også industristøvsugere fra en lang række af andre mærker, herunder Ronda, Supervac, Ghibli og Numatic. Særligt Ronda er kendte for deres store og kraftige industristøvsugere, som er et oplagt valg til støvsugning af større arealer, grundet de brede støvsugerhoveder. Industristøvsugerne fra Ronda er også fremragende til slutrengøring, samt rengøring af store mængder meget fin støv og andre små partikler i fx produktionsområder.

Sådan vælger du den bedste industristøvsuger til dit behov

Inden du beslutter dig for en bestemt industristøvsuger, er det naturligvis vigtigt, at du reflekterer over dit behov. De store maskiner fra Ronda er det naturlige valg til rengøring af lagerhaller, produktionsområder og ved entreprenørarbejder med store mængder af byggestøv. Disse maskiner koster dog også mere, og måske er dit behov ikke stort nok til, at det er nødvendigt at investere i en af disse store industristøvsugere.

Skal du derimod bruge en industristøvsuger til rengøring af institutioner, skoler, butikker, kantiner, kontorer og lignende, så vil en mindre industristøvsuger ofte være tilstrækkelig. Sørg for at sætte dig grundigt ind i de forskellige produkter, således at du kan foretage dit valg på det bedst mulige grundlag, og dermed er sikker på at vælge en industristøvsuger som kan klare de rengøringsopgaver, som du har behov for at få dækket.

Køb en billig industristøvsuger hos Rengros

Vi gør vores ypperste for altid at kunne tilbyde vores kunder billige industristøvsugere, til konkurrencedygtige priser. Skal du købe stort ind for din virksomhed, så er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os og efterspørge et skræddersyet tilbud.

Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige industristøvsuger til netop dit behov, så kan du også ringe til os og få rådgivning. Vi sidder klar til at hjælpe vores kunder alle hverdage, så send gerne en mail til info@rengros.dk eller ring til os på tlf. 98135150 - så vil vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe og vejlede dig.