Gulvvaskemaskiner

Har du brug for en professionel gulvrenser, der hurtigt og effektivt rengør gulvet i din virksomhed, så har vi et godt udvalg af maskiner fra Diversey, Easy Clean, Fimap, Ghibli, Taski og Nilfisk. Når du vælger gulvvaskemaskine skal du bl.a. overveje, hvor stor en tank du har behov for, om maskinen både skal kunne vaske og tørre samt hvor stor grad af brugervenlighed, der er behov for.

Har du spørgsmål til vores gulvvaskemaskiner, er du velkommen til at kontakte os på info@rengros.dk eller 98 13 51 50.

Sorter faldende

21 vare(r)

Sorter faldende

21 vare(r)

Holdbare industri gulvvaskemaskiner til professionelle

Hos Rengros er vi eksperter i rengøringsudstyr til både private hjem og erhverv, og derfor har vi naturligvis også et meget bredt udvalg af gulvvaskemaskiner til professionelle. Uanset om du skal bruge en gulvvaskemaskine til butik, kontor, lager, produktion eller andet, så har med sikkerhed en gulvvaskemaskine der passer til netop dit behov.

Fordelen ved en industri gulvvaskemaskine er, at du kan nå at rengøre meget store arealer på relativt kort tid. Dermed kan din virksomhed spare mange penge på løn til rengøringspersonale, da arbejdet kan udføres på færre arbejdstimer.

Når du har besluttet dig for at investere i en professionel gulvvaskemaskine, så er det naturligvis også vigtigt, at du vælger en model som er passende til dit behov. Selv om det kan virke som et let valg, er der alligevel mange faktorer som du bør tage med i dine overvejelser inden du trykker på køb-knappen. Derfor har vi lavet denne guide, som ruster dig til at tage den endelige beslutning på baggrund af de rette informationer.

Gulvvaskemaskiner fra Nilfisk, Ghibli, Taski, Fimap m.fl.

Selv om valget af en gulvvaskemaskine ikke alene bør foretages ud fra mærket, så er der alligevel mange der har en holdning til, hvilke mærker der er bedst. Derfor forsøger vi hos Rengros at føre et bredt udvalg af gulvvaskemaskiner fra flere forskellige producenter, således at vi bedst muligt kan imødekomme kundernes præferencer for bestemte brands.

Nilfisk og Taski er ofte det mest populære valg, da disse mærker er veletablerede og har mange års erfaring med udvikling og fremstilling af gulvvaskemaskiner, hvilket også afspejler sig i kvaliteten på deres maskiner. Disse maskiner er dog ofte i den lidt større liga, hvorfor vi også har andre mærker i sortimentet.

Fimap og Ghibli er måske lidt mindre kendte mærker, men disse to producenter fremstiller også gulvvaskemaskiner i meget høj kvalitet. Mange af disse maskiner er mere kompakte, og de er derfor et populært valg til rengøring af mindre områder som fx lokale små lagere, caféer og restauranter.

Stort udvalg af Nilfisk gulvvaskemaskiner

Når vi taler gulvvaskemaskiner, så er det helt umuligt at komme uden om Nilfisk, som er en af de absolut tungeste spillere på markedet. Nilfisk er en dansk producent som langt de fleste kender, og så er virksomheden kendt for at fremstille maskiner af meget høj kvalitet - både til private og professionelle.

Nilfisk har fokus på at udvikle gulvvaskemaskiner der sparer på både sæbe og vand, hvorfor der også kan være en økonomisk gevinst i det lange løb, hvis man vælger en gulvvaskemaskine fra Nilfisk. Med Nilfisks unikke miljøvenlige Ecoflex-doseringssystem, kan man faktisk vaske gulv helt uden rengøringsmiddel. Blandt andet derfor falder valget helt naturligt ofte på en Nilfisk gulvvaskemaskine. Udvalget af gulvvaskemaskiner fra Nilfisk er meget bredt, og der er således både maskiner til små, mellem og store rengøringsbehov.

Støjssvage gulvvaskemaskiner til lydfølsomme områder

Skal rengøringen foregå i områder hvor der er en vis sensibilitet over for støj og larm, og har du derfor behov for en mindre larmende maskine, så har vi også en række støjsvage gulvvaskemaskiner der imødekommer dette behov. Også her er Nilfisk et fornuftigt valg, da den danske virksomhed i særlig grad har fokus på støjniveauet på deres maskiner.

Fleksible gulvvaskemaskiner i mange forskellige størrelser

Udover at forholde sig til hvor stort et areal gulvvaskemaskinen skal rengøre, så er det også vigtigt at tænke over hvilket terræn maskinen skal bruges i. Det siger sig selv, at man ikke skal vælge den største ride-on model, hvis man skal rengøre fx en café, hvor det giver bedre mening med en mindre maskine, der kan skubbes ind under borde o.l. Omvendt er det også vigtigt, at man vælger en gulvvaskemaskine der er stor og effektiv nok, hvis man har et større gulvareal der skal vaskes. Det kan fx være i storcentre, supermarkeder, kontorbygninger, produktionshaller m.m.

Ride-on gulvvaskemaskiner til store arealer

Netop ved rengøring af store arealer, er det fornuftigt at investere i en ride-on gulvvaskemaskine, hvor brugeren kan sidde på maskinen mens den kører rundt og vasker gulvet. En ride-on gulvvaskemaskine har en meget stor børste og kan derfor vaske store arealer mere effektivt. Samtidig skånes medarbejderen, som ikke behøver at skubbe rundt på en tung gulvvaskemaskine i alt for langt tid.

Ride-on maskinen kræver lidt øvelse og tilvænning, men når først man har fået styring af maskinen ind under huden, så kan man rengøre enormt effektivt sammenlignet med de mindre walk-behind gulvvaskemaskiner.

Walk-behind gulvvaskemaskiner til butikker, caféer, børnehaver o.l.

Det er bestemt ikke alle situationer hvor en ride-on gulvvaskemaskine er oplagt. Skal man rengøre mindre arealer, hvor der ligeledes kan være flere objekter og forhindringer, så er det mest fornuftige valg en mere kompakt walk-behind gulvvasker. Det kan være at du skal gøre rent i en butik hvor der står paller og displays rundt omkring på gulvet, på snævre gangarealer, hvorfor det er fordelagtigt med en gulvvaskemaskine der er mere fleksibel og lettere at manøvrere. En walk-behind gulvvasker er ligeledes et populært valg til mindre kontorer, produktionskøkkener, butikker, børnehaver og mange andre steder, hvor arealet er for lille til en ride-on gulvvaskemaskine.

Er du stadig i tvivl om hvilken gulvvaskemaskine du bør vælge?

Hos Rengros har vi flere årtiers erfaring fra rengøringsbranchen, og kan derfor give dig kompetent vejledning omkring køb af den gulvvaskemaskine, der bedst opfylder dit behov. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på info@rengros.dk eller tlf. 98 13 51 50.