Damprensere

Som professionel er man dybt afhængig af effektive rengøringsmaskiner! Med en damprenser kan du rengøre effektivt, nemt og skånsomt uden brug af kemikalier. Den varme damp og det høje tryk løsner effektivt skidt, sæberester og genstridig kalk. Derfor er damprensere også særligt anvendelige på badeværelser, køkkener og gulve.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige damprenser?

Så er du velkommen til at kontakte os på info@rengros.dk eller 98 13 51 50.

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Professionelle damprensere giver effektiv og hygiejnisk rengøring

En damprenser er et yderst effektiv redskab, hvis man ønsker en effektiv og desinficerende rengøringsindsats, hvor bakterier og virus slås ihjel uden brug af kemikalier. Hos Rengros fører vi forskellige damprensere fra bl.a. Kärcher og Easy Clean, og vi kan dermed også tilbyde damprensere i forskellige prisklasser. Læs videre herunder for at blive lidt klogere omkring damprensere.

Sådan fungerer en damprenser

Damprensere er udstyret med en kedel, som opvarmer vandet fra damprenserens rentvandsbeholder, hvorved der opbygges damp i kedlen. Dampgennemstrømningen fra damprenserens kedel og videre ud i slangen, kan kontrolleres og justeres afhængigt af det emne man ønsker at rengøre. Det er muligt at regulere fra svag dampgennemstrømning, til en stråle med varm vand, som nemt opløser genstridigt snavs. De fleste damprensere har et tokammersystem, således at damprenseren kan levere damp i en konstant strøm.

Damprens slår 99,99% af bakterierne ihjel

Udover at være et fremragende rengøringsredskab til arbejdsmiljøer hvor der ofte er større mængder af genstridig snavs, fx i produktionskøkkener, restauranter o.l., så er en damprenser også et rigtig godt redskab, til hygiejnisk og desinficerende rengøring uden brug af kemi. Faktisk kan man med en damprenser slå stort set alle bakterier ihjel, da dampen har en temperatur tæt på kogepunktet, hvilket har en desinficerende effekt. Dermed er en damprenser også et super oplagt valg til institutioner, skoler og børnehaver, hvor man ønsker at skåne børnene bedst muligt mod kemiske stoffer.

Få en Kärcher damprenser til konkurrencedygtig pris

Kärcher er blandt de førende producenter af rengøringsmaskiner til både private og professionelle. Netop damprensere er en af Kärchers spidskompetencer, og derfor falder valget ofte på en Kärscher-maskine til damprens. Derfor fører vi hos Rengros naturligvis også damprensere fra Kärcher - og det endda til konkurrencedygtige priser!

Skal vi hjælpe dig med finde den rette damprenser?

Er du i tvivl om hvilken damprenser du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os for hjælp og rådgivning. Vi står klar til at hjælpe vores kunder på alle hverdage. Kontakt os på info@rengros.dk eller 98 13 51 50.