FRAGT & LEVERING

Ordrer leveres indenfor 1 - 3 hverdage fra ordremodtagelsen. Varer der midlertidigt ikke er på lager, kan have forlænget leveringstid på op til 10 dage. Skaffevarer leveres efter nærmere aftale. Ordrer på minimum kr. 799,00 inkl. moms leveres fragtfrit i Danmark. Ordrer under kr. 799,00 inkl. moms, vil der pålægges et fragtgebyr på minumum kr. 39,00 inkl. moms.

Enkelte produkter er undtaget fragtfri grænse, bl.a. vinduespudserstiger. Hertil pålægges fragtgebyr på kr. 250,00 til fragtfirma for håndtering af stykgods.

Vi leverer til hele Danmark, samt Grønland. Ved levering til Grønland gælder andre betingelser for fragt. Kontakt os for nærmere information.

Vedr. bestilling: Der er IKKE indgået en bindende købsaftale med Rengros ApS før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Rengros ApS.

Vedr. afhentning af varer i butikken: Har du valgt leveringsformen "Afhentning i Butikken", skal du være opmærksom på at varerne først kan afhentes, når du modtager en faktura med beskeden at varerne ligger klar til afhentning. 

 

Emballage: 

Evt. miljø- eller emballageafgift er inkluderet i anførte priser.