Ghibli Freccia 15, gulvvaskemaskine.

20.895,00 kr

80.28.0048

Lagerstatus: På lager


ghibli-logo

Stk.
ELLER

Lille batteridreven gulvvaskemaskine


Ghibli Freccia 15 er en af markedets mest kompakte batteridrevne gulvvaskemaskiner, uden at man er gået på kompromis med effektivitet eller kvalitet. Principperne ved denne maskine er de samme som ved de større maskiner, og den vasker derfor også gulvet i én arbejdsgang.


Udstyr


I forhold til maskinens størrelse, er den udstyret med store tanke til rent-og snavsvand, hvilket sikrer mere vægt på børsten og dermed et bedre vaskeresultat. Næsehjulet er justerbart, hvilket gør det muligt at justere børstetrykket, så man får den optimale balance mellem et godt vaskeresultat og batterilevetid. 


Indstillingsmuligheder


Herudover kan du justere børstens hældning så du kan regulere, hvor meget børsten trækker maskinen fremad. Bag børsten sidder sugefoden, som i kombination med sugemotoren sikrer en effektiv tørring af gulvet. Sugefoden hæves let og elegant ved hjælp af en fodpedal. 


Anvendelse


Denne maskine er velegnet til mindre og mellemstore gulvarealer (100 - 800 kvm), og bruges ofte i mindre supermarkeder, butikker, hoteller, skoler, fitness centre, kontorer, tog og andre steder, hvor der er begrænsede pladsforhold eller mange forhindringer, som gør det nødvendigt med en mindre ledningsfri maskine.


Specifikationer  • Støjniveau: 65 dB(A)

  • Størrelse: 865 x 430 x 1160 mm

  • Vægt: 40 kg uden batterier og lader, 62 kg med.

  • Vaskebredde: 385 mm

  • Rentvandstank: 15 ltr.