Forbo Monel Floorcare, Gulv- og Bordpleje af Vinyl, Linoleum & Laminat, 1 & 10 ltr.

Pris fra: Pris Fra: 59,00 kr

13516, 45218

Lagerstatus: På lager

Forbo Flooring Systems

* Påkrævede felter

Pris fra: Pris Fra: 59,00 kr
Stk.

Forbo Monel Floorcare, Gulv- og Bordpleje af Vinyl, Linoleum & Laminat, 1 & 10 ltr.


Monel Floorcare er et vaskeplejemiddel uden voks til rengøring og vedligeholdelse af Linoleum og Vinyl. Monel fjerner smuds og beskytter gulvets overflade. Ved regelmæssig brug af Monel vedligeholdes gulvet samtidig med, at det beholder sit oprindelige udseende. 


Selvom dette middel primært er et middel til gulvpleje, så kan du også med fordel bruge det på laminat borde. Her fjerner det effektivt de genstridige fedtpletter og ringe fra glas.   • Regelmæssig rengøring: brug primært støvsugning med børstemundstykke eller fibermoppe, og fjern småpletter med fugtig klud. Anvend Monel periodisk til afvaskning og pleje af gulvet. Midlet opblandes med vand i forholdet 1/4 dl Monel til 5 ltr. vand. Efter vask skal gulvet tørre op i fugtig stand, så filmen kan få lov til at sætte sig. 

  • Grundrengøring: Skrub gulvet med børste med ph-neutral grundrengøringsmiddel.Skyl efter med rent vand og moppe. Lad gulvet tørre. Udlæg herefter en blanding af Monel tilsat vand i forholdet 1,5 dl Monel til 5 ltr. vand, og lad gulvet tørre. 


pH-værdi: 10


DatabladDatablad