Electrolux - SilentPerformer, Hvid, inkl. 12 stk. poser S-Bag

På lager
Varenummer
ESP73IW
Tilbudspris Inkl. moms 1.299,00 kr. 1.039,20 kr. Regulær pris Inkl. moms 1.497,00 kr.

550W støvsuger 70 dB

  • Fri fragt ved køb over 799,-
  • 1-3 dages levering

SilentPerformer er en klassisk støvsuger med god effektivitet og optimeret til et mindre lydniveau i forhold til en ikke silent støvsuger.

Den har lang aktionsradius, teleskoprør og anvender s-bag standard støvsugerposer, som gør det nemt for dig at købe nye støvsugerposer.

 

Silence Pro System™ til en mere lydsvag rengøring

Rengør uden støj. SilentPerformer™ er designet med fokus på lydsvaghed. En støj-optimeret motor sammen med kabinettets konstruktion og det nye DustPro™ silent mundstykke sikrer en mere lydsvag rengøring – uden at gå på kompromis med ydeevnen.

 

360° Motion Technology™ til at nå nemt rundt i hjørnerne

Alle de små ting vi har i vores hjem gør det hyggeligt, men også vanskeligt at gøre rent. Derfor er SilentPerformer™ forsynet med små roterende hjul, som er ideelle til at støvsuge rundt om genstande og gør det nemt at nå vanskeligt tilgængelige steder.

 

Multi Room System™ til en legende let rengøring på én gang

Gør rent på én gang - uden at skulle stoppe for at trække ledningen ud og sætte det i igen hver gang, du går ind i et nyt rum. SilentPerfomer™ leveres med en ekstra lang ledning på 12 m, som er nok til at rengøre flere rum på én gang - en legende let rengøring, helt enkelt.

Specifikationer
Mængde labelStk.
Leasing produktIngen