Easy Clean Sprinter, gulvvaskemaskine.

Pris Fra: 6.545,00 kr

Specialpris 5.995,00 kr

86010316

Lagerstatus: På lager


Pr. stk.

ELLER

Gulvmaskine til mindre arealer med hårde gulve


En lille, effektiv gulvvaskemaskine. Easy Clean Sprinter er specielt velegnet til mindre gulvarealer med hårde gulve f.eks. i forretninger, kontorer og offentlige rum. De beskedne dimensioner gør den ligeledes velegnet til brug i private hjem.


Ved udviklingen af Easy Clean Sprinter er der lagt vægt på to ting, dels at skabe en gulvvaskemaskine, som er lille og effektiv, og dels at lave en maskine, som er meget brugervenlig. Easy Clean Sprinter måler kun 35 cm i bredden og er derfor meget let at vaske med, også når pladsen er trang.


Ergonomisk håndtag


Håndtaget kan vippes i den ønskede vinkel, så brugeren får optimale arbejdsbetingelser. Samtidig muliggør dette, at håndtaget kan lægges helt ned, så maskinen kan komme ind under borde, hylder, tøjstativer m.m., blot frihøjden er minimum 25 cm over gulvhøjde.


Efter vask suges gulvet tørt, og man kan derfor gå på gulvet straks efter vask. Det er som ved større gulvvaskemaskiner muligt at vaske og tørre i én arbejdsgang, eller i tilfælde af meget beskidte gulve at vaske først og tørre bagefter.


Specifikationer  • Støjniveau 68 dB

  • Vægt 10,5 kg

  • Vaskebredde 300 mm

  • Rentvandstank 2,8 l