Deb Kristo Citrus Håndrens, med Parfume, 2000 ml.

Pris fra: Pris Fra: 219,00 kr

K1328

Lagerstatus: På lager

Deb rengøringsmidler4 stk. pr. krt. 

* Påkrævede felter

Pris fra: Pris Fra: 219,00 kr
Stk.

Deb Kristo Citrus Håndrens, med Parfume, 2000 ml.


Deb håndrensen er en patenteret kombination af naturlig appelsinolie sammen med majsmelsbaseret skrubbemiddel, som tilsammen sikrer en yderst effektiv rengøring. Derudover indeholder den en fugtgivende ingrediens, som gør at huden efterlades blød og smidig. 


Deb Kresto Håndrens virker hurtigt og fjerner et bredt spektrum af indgroede forurenende stoffer, der er svære at fjerne, såsom olier, fedt, bitumen, tjære, blæk og klæbemidler.


Håndrensen påføres ved slutningen af hver arbejdsperiode eller efter behov.


Fordele:   • Det indeholdende majsgranulat renser skånsomt huden i dybden uden at ødelægge huden og skade miljøet. 

  • Frisk citrus duft

  • Indeholder Lanolin, en ingrediens som yderst effektiv bidrager til at øge hudens fugtighedsindhold og efterlade huden blød og smidig efter brug. Lanolin har nogle fysiske og kemiske ligheder med fedtet i det yderste hudlag, hornlaget, og emulgerer spontant med vand. Lanolin gennemtrænger hornlaget og fungerer således som en fugtighedsreserve for huden.

  • Indeholder jojoba olie og hvedekims ekstrakt, en naturlig E‐vitamin kilde, som hjælper til at efterlade huden blød og smidig.

  • Patronen er ultrasonisk forsejlet under produktion for at beskytte produktet. Den unikke, patenterede pumpe er designet til at forhindre luftindtrængen i patronen under brug og dermed minimere risikoen for krydsforurening

  • Patronerne er designet, så de foldes sammen, og alt indholdet pumpes ud.


PDF_logoDatablad