Tips til professionel rengøring


Indhold

1. Slip af med skimmel og bakterier (PDF)

 

1. Slip af med skimmel og bakterier

 
Du kender den godt - skimmelsvampen. Den ubudne gæst der misfarver vægge i grønne, sorte og hvide plamager, som vokser og ødelægger overfladen. Skimmelsvamp elsker fugtige rum, så det giver dig en idé om, hvorfor svampen er kommet, men hvad gør du nu?
 
Først og fremmest skal skimmelsvampen fjernes, så den ikke gør mere skade. Derefter kan du behandle overfladen med et forebyggende middel og mindske fugten i rummet, så svampen ikke straks kommer igen.
 
 
1. Sådan fjernes skimmelsvampen
 
Større og tilbagevendende problem
Er skimmelsvamp et omfattende problem, anbefaler vi det professionelle middel ProtoxHysan. Hysan fjerner ikke bare de visuelle tegn på svampen, men også de bakterier og virus der er skyld i det.
 
Samtidig med at Hysan kan få bugt med skimmelsvampen, fjerner det også den generende lugt, som svampen afgiver. Hysan kan nemt påsmøres ligesom traditionelt afvaskningsmiddel, men kan også sprøjtes direkte på det inficerede område. Har du nogle trælse, utilgængelige hulrum kan Hysan også sprøjtes ind. Det fjerner ikke skimmel, men lugten herfra.
 
Sådan bruges ProtoxHysan:
  1. Påsmør eller sprøjt fortyndet Hysan på skimmelsvampen
  2. Skrub overfladen med en stiv børste eller skuresvamp indtil det er rent
  3. Skur overfladen ren med fortyndet Hysan
Vær opmærksom på, at ProtoxHysan indeholder klor og derfor kan virke blegende på tekstiler.
 
 
2. Forebyg angreb af skimmelsvamp 
 
Efter dine overflader er renset for skimmelsvamp og bakterier, er det vigtigt, at du efterbehandler med et middel, der forebygger flere angreb af svamp. ProtoxSkimmel er et meget effektivt middel mod skimmel - både inde og ude.
 
Indendørs kan ProtoxSkimmel bruges på porøse overflader som træ, gips, beton, eternitplader, murværk, tapet m.v. Udendørs virker det fantastisk på træ, træterrasser, fliser m.v. Brug ProtoxSkimmel de steder der er særligt udsat for kulde, fugt, kondens eller som periodisk bliver våde. ProtoxSkimmel virker helt op til 3 år og er derfor særdeles effektivt. Forekommer der enkelte små spor af svamp efter behandlingen, kan du nemt dække dem med maling.
 
Sådan bruges ProtoxSkimmel:
  1. Smør ProtoxSkimmel på overfladen med en pensel eller en sprøjte.
  2. Tapetser, mal eller færdiggør overfladen som du vil have den.
 
3. Fjern den dårligt lugt
 
Er lugten et stort problem, kan du sammen med ProtoxHysan også bruge ProtoxAbscent, der ikke blot maskerer lugten med parfume, men rent faktisk nedbryder lugtstofferne så de forsvinder permanent. Det sker ved, at posen frigiver klordioxid i små mængder.
 
Pøj pøj med kampen mod skimmel!
 
Nedenfor kan du se nogle produktinformationer og videoer, der gør dig endnu klogere på produkterne ovenfor. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 98 13 51 50 eller info@rengros.dk.